Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 25-02-2025 |
tagliatelle met kiphaasjes met kerrie/kokossaus varkensbraadstuk in jus gehaktbal met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
bloemkool witlof |
karamelvla appelmoes yoghurt |
woensdag 26-02-2025 |
stamppot wortelen met runderstoofvlees (eenpansgerecht) bami met ham en ei (eenpansgerecht) paprikaschnitzel roodbaarsfilet met kruidensaus |
gebakken aardappelen rösti |
sperziebonen doperwten |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 27-02-2025 |
hamburger Hawaï cordon bleu met roomsaus braadworst met currysaus |
gebakken aardappelen aardappelgratin |
tuinbonen spruitjes |
perzikyoghurt appelmoes komkommersalade |
vrijdag 28-02-2025 |
boerenomelet (eenpansgerecht) hachee met aardappelpuree en rode kool (eenpansgerecht) gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en andijvie (eenpansgerecht) visschnitzel met dillesaus, aardappelpannenkoek en worteltjes (eenpansgerecht) |
pistachepudding appelmoes yoghurt |
||
Soep | gebonden champignonsoep | |||
zaterdag 01-03-2025 |
macaroni “Venezia” (eenpansgerecht) gehaktbal met jus kippenschnitzel met champignonsaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
rode bieten doperwten |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
maandag 03-03-2025 |
stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) heekfilet in botersaus fricandeau in jus gehaktbal met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
snijbonen spinazie |
vruchtencompote appelmoes yoghurt |