Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 07-05-2024 |
kippendrumsticks met kerriesaus varkensbraadstuk met uiensaus pangafilet in dillesaus |
gebakken aardappelen aardappelkroketten |
doperwten worteltjes |
chocoladevla appelmoes yoghurt |
woensdag 08-05-2024 |
voorjaarsstamppot van bloemkool met verse worst (eenpansgerecht) nasi met ham en ei (eenpansgerecht) runderstoofvlees in jus gehaktbal met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
snijbonen andijvie |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 09-05-2024 |
kipfilet met paprika-roomsaus gegratineerde procureurschijfjes in jus omelet champignons met peterseliesaus |
rösti aardappelpuree |
sperziebonen broccoli |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
vrijdag 10-05-2024 |
gehaktschotel met aardappelpuree en rode kool (eenpangerecht) chili con carne (eenpansgerecht) fricandeau met jus, aardappelpuree en tuinbonen (eenpansgerecht) kibbeling met remouladesaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht) |
kersenpudding appelmoes yoghurt |
||
Soep | minestronesoep | |||
zaterdag 11-05-2024 |
kippenschnitzel “Hawaï” gehaktbal “Speciaal” roodbaarsfilet met botersaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
rode bieten worteltjes |
komkommersalade rum rozijnen vla appelmoes |
maandag 13-05-2024 |
pasta penne met gehaktsaus (eenpansgerecht) stamppot spinazie met Limburgs stoofvlees (eenpansgerecht) gehaktbal met jus Holzsteiner schnitzel |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
bloemkool sperziebonen |
rabarber appelmoes perzikyoghurt |