Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 25-03-2025 |
bami met ham en ei (eenpansgerecht) slavink met jus runderstoofvlees in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
snijbonen rode bieten |
slagroomsoesjes appelmoes yoghurt |
woensdag 26-03-2025 |
stamppot hete bliksem met mini-gehaktballetjes (eenpansgerecht) tagliatelle met kipfilethaasjes in roomsaus (eenpansgerecht) braadworst met currysaus pangafilet met Hollandaisesaus |
gebakken aardappelen rösti |
sperziebonen worteltjes |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 27-03-2025 |
kippenlevertjes in Madeirasaus zigeunerschnitzel shaslick |
gebakken aardappelen aardappelkroketten |
doperwten tuinbonen |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
vrijdag 28-03-2025 |
kippenragout met tortellini en groente (eenpansgerecht) gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en andijvie (eenpansgerecht) macaroni “Venezia” (eenpansgerecht) kibbeling met remouladesaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht) |
perzikpudding appelmoes yoghurt |
||
Soep | minestronesoep | |||
zaterdag 29-03-2025 |
pizza met tonijn (eenpansgerecht) gehaktbal met jus kippenschnitzel met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
rode kool spinazie |
komkommersalade appelmoes yoghurt |
maandag 31-03-2025 |
stamppot prei met procureurschijfjes (eenpansgerecht) pasta penne met ham en champignons in roomsaus (eenpansgerecht) gehaktbal met jus kippendrumsticks met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
spruitjes sperziebonen |
appelmoes yoghurt |