Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 30-04-2024 |
braadworst met currysaus kippenschnitzel met champignonsaus roodbaarsfilet met botersaus |
gebakken aardappelen rösti |
tuinbonen doperwten |
slagroomsoesjes appelmoes yoghurt |
woensdag 01-05-2024 |
boerenomelet (eenpansgerecht) stamppot rauwe andijvie met een slavink (eenpansgerecht) gehaktbal met jus procureurschijfjes in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
bloemkool snijbonen |
rauwkostsalade rabarber yoghurt |
donderdag 02-05-2024 |
wrap met kip en groenten (eenpansgerecht) cordon bleu met paprikasaus gebakken zalm met witte wijnsaus |
gebakken aardappelen aardappelkroketten |
sperziebonen worteltjes |
rauwkostsalade vanillevla yoghurt |
vrijdag 03-05-2024 |
stamppot witlof met casselerrib (eenpansgerecht) saté met mihoen en sperzieboontjes (eenpansgerecht) zigeunerschnitzel met gebakken aardappelen en doperwten (eenpansgerecht) visstoofpotje met krieltjes en groente (eenpansgerecht) |
aardbeienpudding rauwkostsalade yoghurt |
||
Soep | heldere kippensoep | |||
zaterdag 04-05-2024 |
pizza met tonijn (eenpansgerecht) spaghetti “Carbonara” (eenpansgerecht) runderstoofvlees in jus, aardappelpuree en spinazie (eenpansgerecht) |
komkommersalade appelmoes yoghurt |
||
maandag 06-05-2024 |
bami met ham en ei (eenpansgerecht) gehaktbal met jus kiphaasjes met bacon wienerschnitzel met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
tuinbonen broccoli |
karamelvla appelmoes yoghurt |