Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 18-03-2025 |
stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) zigeunerschnitzel kipfilet met champignonsaus |
gebakken aardappelen aardappelkroketten |
tuinbonen broccoli |
frambozenvla appelmoes yoghurt |
woensdag 19-03-2025 |
nasi met ham, ei en satésaus (eenpansgerecht) Italiaanse kipfilet met pasta penne (eenpansgerecht) gehaktbal met jus tilapiafilet in botersaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
worteltjes spinazie |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 20-03-2025 |
runderstoofvlees in jus gehaktbal met jus fricandeau in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
bloemkool spruitjes |
rabarber appelmoes yoghurt |
vrijdag 21-03-2025 |
stamppot rauwe andijvie met een slavink (eenpansgerecht) spaghetti “Napolitana” (eenpansgerecht) cordon bleu met aardappelgratin en tuinbonen (eenpansgerecht) gebakken zalm met witte wijnsaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht) |
ananaspudding rauwkostsalade appelmoes |
||
Soep | heldere groentesoep | |||
zaterdag 22-03-2025 |
pannenkoek met appel (eenpansgerecht) gehaktbal met jus varkensbraadstuk in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
witlof rode kool |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
maandag 24-03-2025 |
goulash met rijst en doperwten (eenpansgerecht) stamppot bloemkool met een varkenssaucijs (eenpansgerecht) gehaktbal met jus wienerschnitzel met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
spinazie worteltjes |
chocoladevla appelmoes yoghurt |