Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 18-02-2025 |
kippenschnitzel met roomsaus cordon bleu met pepersaus saté |
gebakken aardappelen rijst |
doperwten sperziebonen |
cake appelmoes yoghurt |
woensdag 19-02-2025 |
stamppot boerenkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) procureurschijfjes in jus gehaktbal met jus runderstoofvlees in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
bloemkool snijbonen |
yoghurt appelmoes rauwkostsalade |
donderdag 20-02-2025 |
spaghetti “Carbonara” (eenpansgerecht) kippenrollade in jus slavink met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
rode kool witlof |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
vrijdag 21-02-2025 |
stamppot rauwe andijvie met verse worst (eenpansgerecht) pannenkoek met spek (eenpansgerecht) kippenragout met tagliatelle en vruchten (eenpansgerecht) vis duo met botersaus, aardappelpuree en rode bieten (eenpansgerecht) |
kaneelpudding appelmoes yoghurt |
||
Soep | heldere kippensoep | |||
zaterdag 22-02-2025 |
nasi met Oosterse kippenvleugeltjes (eenpansgerecht) fricandeau in jus gehaktbal met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
spruitjes spitskool |
komkommersalade appelmoes yoghurt |
maandag 24-02-2025 |
stamppot zuurkool met rookworst en spekjes (eenpansgerecht) pasta penne met tonijn en groente (eenpansgerecht) wienerschnitzel met jus gehaktbal met jus |
aardappelpuree aardappelkroketten |
worteltjes broccoli |
vlaflip appelmoes yoghurt |