Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 24-06-2025 |
Hongaarse goulash kip kerrie shaslick met currysaus |
rijst aardappelpuree |
doperwten worteltjes |
appelmoes yoghurt frambozenvla |
woensdag 25-06-2025 |
stamppot rauwe andijvie met verse worst (eenpansgerecht) runderstoofvlees in jus karbonade in jus pangafilet in botersaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
spinazie broccoli |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 26-06-2025 |
Holzsteiner schnitzel kiphaasjes met roomsaus cordon bleu met pepersaus |
rösti gebakken aardappelen |
tuinbonen witlof met ham en kaas |
vanillevla rauwkostsalade appelmoes |
vrijdag 27-06-2025 |
macaroni “Venezia” (eenpansgerecht) gehaktbal met jus, gekookte aardappelen en rode kool (eenpansgerecht) stamppot snijbonen met een slavink (eenpansgerecht) gebakken zalm met Hollandaisesaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht) |
perzikpudding appelmoes yoghurt |
||
Soep | heldere groentesoep | |||
zaterdag 28-06-2025 |
wienerschnitzel met jus gehaktbal met jus fricandeau in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
rode bieten sperziebonen |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
maandag 30-06-2025 |
nasi met ham en ei (eenpansgerecht) stoverij van kip (eenpansgerecht) braadworst met jus gehaktbal met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
witte kool andijvie |
slagroomsoesjes appelmoes yoghurt |