Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 21-05-2024 |
rundvlees stoofpotje met piccalillysaus (eenpansgerecht) fricandeau in jus kipfilethaasjes met champignonsaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
andijvie spitskool |
slagroomsoesjes appelmoes yoghurt |
woensdag 22-05-2024 |
nasi met ham, ei en satésaus (eenpansgerecht) kipfilet met kokossaus gehaktbal “Speciaal” roodbaarsfilet in mosterdsaus |
gebakken aardappelen rösti |
doperwten worteltjes |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 23-05-2024 |
boerenomelet (eenpansgerecht) kippendrumsticks met jus runderstoofvlees in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
tuinbonen rode bieten |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
vrijdag 24-05-2024 |
stamppot spinazie met varkensbraadstuk (eenpansgerecht) gehaktschotel met aardappelpuree en rode kool (eenpangerecht) wienerschnitzel met pepersaus, gebakken aardappelen en broccoli (eenpansgerecht) spaghetti “Paella” (met vis en vlees) (eenpansgerecht) |
pasta salade appelmoes perzikyoghurt |
||
Soep | heldere groentesoep | |||
zaterdag 25-05-2024 |
kalfsleverhachee gehaktbal met jus kipfilet met rozemarijnsaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
sperziebonen bloemkool |
ananaspudding appelmoes yoghurt |
maandag 27-05-2024 |
bami met ham en ei (eenpansgerecht) stamppot prei met verse worst (eenpansgerecht) gehaktbal met jus Holzsteiner schnitzel |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
worteltjes snijbonen |
cake appelmoes karamelvla |