Het menu van de dag wordt afgesloten aangeboden op een suikerrietschaal. Uw maaltijd is eenvoudig warm te maken in de magnetron. De suikerrietschaal kan na het nuttigen van de maaltijd bij het papierafval. Hoe worden de maaltijden bereid? Voor de maaltijden worden uitsluitend dagverse producten gebruikt. Dus geen pakjes, diepvries of kant en klare producten. Dit betekent dat onze maaltijden veel vitamines bevatten en een hoge voedingswaarde hebben. Bij het samenstellen van de gerechten werken wij met de voorwaarden van Het Voedingscentrum.
dinsdag 14-05-2024 |
kipfilet met kerrie-roomsaus rundvleesreepjes in champignonsaus tilapiafilet met saffraansaus |
rösti aardappelgratin |
broccoli worteltjes |
cake appelmoes yoghurt |
woensdag 15-05-2024 |
stamppot rauwe andijvie met varkensbraadstuk (eenpansgerecht) gehaktbal met jus cordon bleu met jus procureurschijfjes in jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
snijbonen bloemkool |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
donderdag 16-05-2024 |
kippenlevertjes in Madeirasaus paprikaschnitzel Gyros met tzatzikisaus |
gebakken aardappelen aardappelkroketten |
sperziebonen doperwten |
rauwkostsalade appelmoes yoghurt |
vrijdag 17-05-2024 |
bami met ham, ei en satésaus (eenpansgerecht) stamppot rode bieten met verse worst (eenpansgerecht) gehaktbal met jus, aardappelpuree en witlof (eenpansgerecht) vis duo met witte wijnsaus, gebakken aardappelen en worteltjes (eenpansgerecht) |
aardbeienpudding rauwkostsalade appelmoes |
||
Soep | champignonsoep | |||
zaterdag 18-05-2024 |
macaroni “Venezia” (eenpansgerecht) gehaktbal met jus kippenschnitzel met jus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
tuinbonen rode kool |
komkommersalade appelmoes karamelvla |
maandag 20-05-2024 |
spaghetti “Napolitana” (eenpansgerecht) Elzasser zuurkool met aardappelpuree en varkensbuik (eenpansgerecht) gehaktbal met jus pangafilet in botersaus |
gekookte aardappelen aardappelpuree |
rode bieten witlof |
rabarber appelmoes stroopwafelvla |